Programa Pre i Post Part

Si ets abonat d’Espaigua,

disfruta dels descomptes amb aquest servei

Programa Pre i Postpart Espaigua

Durant l’embaràs, la dona experiments molt canvis en el seu cos: canvis viscerals, estructurals, hormonals i emocionals.

Aquests canvis poden comportar postures errònies, mals d’esquena i preocupacions que moltes vegades és difícil de gestionar un mateix.

El programa que oferim consta de diferents mòduls d’activitats, tots ells realitzades pel mateix professional i amb un tracte proper i indiviaual:

  • Sessions teòrico – pràctiques sobre el part: informant a la dona embarassada i a les parelles sobre la fisiologia del part, les fases de dilatació, expulsió i enllumenament).
  • Sessions pràctiques fora de l’aigua: donant molta importància al paper actiu de la dona perquè aprengui quin exercicis són els que ha de dur a terme perquè l’expulsió sigui més efectiva.
  • Sessions pràctiques dins l’aigua: les activitats aquàtiques són molt recomanables per les embarassades ja que poden gaudir de l’exercici sense sentir-se pesades, poden realitzar moviments que fora de l’aigua no podrien i es poden relaxar d’una forma molt plaent.

Per a més informació sobre horaris i preus consulta-ho des del web o a Espaigua.