STRONG by Zumba

STRONG by Zumba revoluciona l’exercitació grupal perquè sincronitza moviments d’acondicionament i treball cardiovascular d’alta intensitat amb la música, amb l’objectiu de crear un òptim entrenament d’intervals d’alta intensitat (HIIT) per a tot el cos, que és diferent de qualsevol altre programa d’entrenament del mercat.

STRONG by Zumba incorpora el mètode comprovat d’entrenament d’intervals d’alta intensitat (HIIT), però amb un toc propi. El programa s’anomena “HITT”, de l’anglès High Intensity Tempo Training (entrenament d’intervals d’alta intensitat). La força del ritme, impulsada pel tempo, posarà a prova els teus músculs i el teu sistema cardiovascular en busca de potencia, força, velocitat, fortalesa i mobilitat.

La classe consisteix en un escalfament (warm-up); els 4 segments de la classe, anomenats quadrants, cada un amb un objectiu diferent, un rang d’intensitat i una selecció d’exercicis específics; i per últim, una tornada a la calma (cooldown). Cada quadrant va seguit d’una secció que dura de 30 a 90 segons, anomenada Recàrrega (Recharge), que funciona com una transició entre els quadrants.