Des del dilluns 11 de febrer fins al dissabte 23 de març participa en el nostre centre al #Repte150x6, que agafa l’herència de l’històric “Crema-Calories, que s’havia fet en els últims anys.

QUÈ ÉS? Aquest repte es basa en unes recomanacions que estableix la Organització Mundial de la Salut (OMS), que indiquen que acumular un mínim de 150 minuts d’activitat física a la setmana suposen uns beneficis per a la nostra salut. Per tant, ser constants és el nostre repte.

QUANT DURA? Aquest repte tindrà una duració de 6 setmanes (11/02/19 al 23/03/19). Tingues en compte que hi ha el Carnaval de Solsona entremig…

Et pots apuntar durant aquesta setmana prèvia o bé un cop ja iniciat el repte (tenint en compte que siguis a temps de complir els requisits del nivell al qual et vols apuntar).

A QUI VA DIRIGIT? A tots els clients del nostre centre, per a totes les edats.

COM GUANYO? Aquest repte consta de 3 nivells diferents, cada un dels quals té els seus requisits i només podràs guanyar si compleixes els del repte que t’has proposat a l’inici. És a dir, que no podràs canviar de nivell un cop ja l’has elegit. Tingues en compte que si assoleixes el repte tindràs un premi final.

  • Repte OR: completa 900 minuts d’AF, fent obligatòriament 150 minuts a la setmana i 5 tipus d’activitats diferents.
  • Repte PLATA: completa 900 minuts d’AF, indiferentment de la setmana i de les activitats que facis.
  • Repte BRONZE: completa 600 minuts d’AF, indiferentment de la setmana i de les activitats que facis.

COM FUNCIONA?

1- Inscriu-te a un dels tres nivells, de més a menys dificultat, a la recepció del centre o enviant un missatge privat al nostre compte d’Instagram @espaigua, indicant el teu nom i el nivell al qual et vols apuntar.

2- Després de cada classe dirigida o hora d’entrenament demana l’enganxina de l’activitat que hagis realitzat al tècnic o a recepció i enganxa-la al mur a la casella del dia.

3. Aconsegueix durant les 6 setmanes completar el repte al qual t’has decidit inscriure.